فناوری‌ اتوماسیون، به هیچ وجه ایده‌ جدیدی نیست، اما در سال‌های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده‌ است، زیرا صنایع با بکارگیری اتوماسیون کارآمدتر شده‌اند و صنعت‌گران به واسطه کاهش زمان در تولید محصولات‌شان از این فناوری استقبال کرده‌اند.

اتوماسیون کلیدی برای باز کردن قفل بهره‌وری و آزادسازی نوآوری در صنعت شماست.

اتوماسیون صنعتی چیست؟

اتوماسیون (Automation) یا خودکارسازی صنعتی فرآیندی است که در آن بخش‌های مختلف یک خط تولید، توسط یک سیستم انتقال و یک سیستم الکتریکی به‌هم متصل شده‌اند. در هر بخش عملیات خاصی روی محصول صورت می‌گیرد و به بخش بعدی منتقل می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، محصول در یک فرآیند گام‌به‌گام پردازش شده و در توالی تولیدِ از پیش تعریف‌شده حرکت می‌کند تا سرانجام محصول نهایی آماده گردد.

اتوماسیون صنعتی در صنعت آبکاری

ماهیت فرآیند آبکاری به‌گونه است که محیط این صنعت، در معرض بخارات و مواد سمی و آلودگی‌های صوتی می‌باشد. کارگران این صنعت به واسطه قرار گرفتن در این محیط و حجم زیاد وظایف، بشدت در معرض خطا هستند که منجر به کاهش ‌بهره‌وری در این واحدهای صنعتی می‌شود. از طرف دیگر، در صنعت آبکاری زمان‌بندی دقیقِ فرآیندها در کیفیت محصول نهایی بسیار موثر است. محاسبه صحیح فواصل زمانی، توسط نیروی انسانی بدون شک با خطا‌ انجام خواهد شد که بر روی عدم مصرف بهینه مواد آبکاری و یک‌دست نبودن محصول نهایی تاثیر مستقیم میگذارد. این دلایل و ده‌ها دلیل ناگفته دیگر موید این است که اتوماسیون خطوط آبکاری امری منطقی و حساب‌شده می‌باشد.

خدمات ما

شرکت نیرو صنعت آیتک با کادر مهندسی مجرب آماده اجرا و پیاده سازی خطوط نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک شستشوی آلتراسونیک، آبکاری و رنگ الکترواستاتیک برای مشتریان محترم می‌باشد. اتوماسیون خطوط آبکاری باعث صرفه‌جویی قابل‌توجه در زمان، حذف خطای‌انسانی از فرآیند پوشش‌های سطحی و همچنین صرفه‌جویی در هزینه‌ها در میان‌مدت و دراز مدت می‌شود.

نکاتی در مورد اتوماسیون

  • افزایش میزان تولید
  • کاهش هزینه‌های تولید
  • مصرف بهینه مواد اولیه
  • کاهش مشکلات تامین نیروی انسانی
  • کاهش ضایعات و دوباره‌کاری 
  • افزایش کیفیت محصول نهایی و رضایت مشتری

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعتگران برای بکارگیری اتوماسیون در حرفه خود، تامین هزینه تجهیزات و راه‌اندازی می‌باشد. این چالش کوچکی نیست، ولی ما به شما اطمینان می‌دهیم که با استقرار اتوماسیون صنعتی در مجموعه خود، علاوه بر بازگشت سرمایه، از مزایای بی‌شمار آن بهره‌مند خواهید شد. ما آماده ارائه خدمات مشاوره به شما بزرگواران در این زمینه هستیم.

نرخ یا میزان اتوماسیون (Automation Rate) به درصدی از وظایف یا فرآیندهایی اشاره دارد که در یک عملیات صنعتی، خودکار می شوند. نرخ اتوماسیون، را برای ساده کردن گردشِ کار اندازه گیری می‌کنند. کاهش دخالت نیروی انسانی در یک فرآیند، منجر به افزایش نرخ اتوماسیون می‌شود.

X